Back to All Events

Sertifiserings-program i Kjernekvadranten med Daniel Ofman (Engelsk)


 • Laila Stange AS 4 Riddervolds gate Norway (map)

Sertifiserings-program i Oslo 6-8 mars 2019

6-8 mars 2019 kommer Daniel Ofman tilbake til Oslo for å lede et nytt sertifiseringsprogram i Kjernekvadranten. Kurset blir holdt på engelsk.

Kjernekvadranten ( c)  - The Core Quadrant - er kjent av mange her i Norge som Tealent-Overslag-modellen. Den er mer og mer populær blant ledere, konsulenter, psykologer, coacher, hr-ansvarlige og lærere  over hele Europa. Den er pedagogisk bygget opp og lett å lære, og åpner raskt opp for ny innsikt, refleksjon, dialog og utvikling - for den enkelte, i relasjoner og i organisasjoner.

Mange etterspør Daniel Ofmans bøker og opplæring i bruken av modellen.

Sertifiseringsprogrammet er utviklet for å gi en grundig forståelse av alle aspekter ved Kjernekvadranten, og leder fram til sertifisering  som instruktør i Kjernekvadranten.

Kjernekvadranten-Sertifiseringskurs-Oktober17-©2017BjornAnkre--24-2.jpg

Som deltaker i sertifiseringsprogrammet med Damiel Ofman får du bl.a.:

 • En sjelden mulighet til å lære Kjernekvadranten av Daniel Ofman selv.

 • En dyp forståelse av alle sider ved Kjernekvadranten slik at du selv blir trygg og kan lære den bort til andre. Herunder også  grundig innføring og trening i ” De tre planetene” : I- We-It.

 • Praktisk trening i å bruke Kjernekvadranten i ulike sammenhenger

 • Refleksjon med andre kursdeltakere rundt muligheter og utfordringer ved å bruke Kjernekvadranten, på i organisasjoner, team, coaching og ellers.

 • Ideer, tips, øvelser, metoder for å lære bort Kjernekvadranten til andre.

 • Tips om hvordan introdusere modellen til kunder som ikke kjenner modellen fra før.

 • Nyttige maler for bruken av Kjernekvadranten og informasjon om Daniel Ofmans samt 2 bøker og spill.

 • Tilgang til Core Quality´s ressurser av maler og verktøy

 • Rett til å kjøpe Kjernekvadranten -teppet med egen logo - meget velegnet til trening i egen organisasjon.

 • Tilhørjghet til et stadig større nettverk av sertifiserte instruktører i Norge og internasjonalt

 • Rett til å kalle deg Certified Core Quadrant trainer, og til å benytte logoen og til å benytte modellen i kommersiell virksomhet.

 • Lunsj alle tre dager

*Programmet er godkjent av Norsk Psykologforening som 23 timers vedlikeholdskurs i spesialistutdanningen. 


Når og hvor:

Tid: 6-8 mars 2019 ( fra kl 0900-1700, fredag 8/3  til 1600)
Sted: Riddervoldsgate 4, Oslo
Pris: NOK 16000 ( ikke mva)
Påmelding: Løpende påmelding fram til mandag 4.mars ved å benytte påmeldingsskjema
Spørsmål? Ta kontakt

Kontakt hvis behov for mer informasjon: lailastange@gmail.com / mobil 90934606.


Kursledere

Daniel Ofman

Daniel Ofman

DANIEL OFMAN er er organisasjonskonsulent og leder konsulentselskapet Core Quality Consultancy i Nederland. Med utgangspunkt i Kjernekvadranten rådgir han ledere og organisasasjoner, hr-personale og coacher, konsulent, psykologer og lærere i modellen.

 

Se www.corequality.nl for mer informasjon.


Tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere:

Verktøyet er intuitivt å forstå, samtidig som “lag på lag” av anvendbarhet avdekkes etter hvert som forståelsen utvides, og nytten av verktøyet øker. I en hektisk hverdag satt jeg også stor pris på den gode rammen Laila og Daniel skapte rundt egenutviklings-tiden til oss deltakere.
— EOG, Konsulent/ Partner (sertifisert 2017)
Kjernekvadranten er for meg både en tenkemåte og en praktisk modell. Den passer godt sammen med andre metoder for utvikling og spesielt med en styrkebasert tilnærming. Dette vil jeg anvende kunne anvende i både leder- og medarbeiderutvikling på individ- og gruppenivå. Daniel O og Laila S byr på god facilitering og nyttige tips underveis i et godt læringsmiljø. Programmet gir en fantastisk mulighet for refleksjon og egenutvikling parallelt med å lære seg modellen og metodene. Inspirerende, energigivende og lærerikt!
— JG, Sjef Organisasjonsutvikling (sertifisert 2017)
Gjennom kurset fikk jeg en god forståelse av selve metoden, samt en trygghet og gode tips til dens praktiske anvendelse. Du får mye igjen for investeringen!
— SM, Partner/ Prosesskonsulent (sertifisert 2015)
Kjernekvadranten er en unik metodikk som er lett å lære bort til klienter og får umiddelbar stor effekt for de som prøver den. Ikke minst gir det aha-opplevelse å se på våre reaksjoner på andres handlinger og væremåte som «allergiske» reaksjoner, og få innsyn i hvorfor vi reagerer som vi gjør.
— KAA, Leder/ Teamutvikler (sertifisert 2015)
Sertifiseringskurset var svært nyttig! Det ga meg god innsikt i bakgrunnen for kjernekvadranten og alle dens bruksområder. Vi jobbet mye med ulike tilnærminger og teknikker og jeg satte stor pris på det læringsrommet Daniel og resten av gruppen skapte.
— RTM, Prosesskonsulent/ Organisasjonspsykolog (sertifisert 2017)
Seg opplevde sertifiseringskurset som både nyttig og inspirerende. Til tross for at jeg har kjennskap til metodikken fra tidligere, bød workshopen både på en fordypning og en tilføring av nye måter å jobbe med verktøyet på. Anbefales!
— TB, Organisasjonspsykolog/ Direktør (sertifisert 2017)