Back to All Events

Sertifiseringprogram i Kjernekvadranten med Daniel Ofman (Engelsk)


  • Laila Stange AS 4 Riddervolds gate Oslo, Oslo, 0256 Norway (map)

Sertifiseringskurs i Oslo 14-16 Mars 2018

14-16 mars 2018 kommer Daniel Ofman til Oslo for å holde et tredagers sertifiseringssprogram i Kjernekvadranten sammen med Laila Stange. Programmet leder fram til formell sertifisering som instruktør i Kjernekvadranten og blir holdt på engelsk.

Kjernekvadranten, kjent av mange i Norge som Talent-Overslag-Modellen, er blitt stadig mer kjent og populær blant konsulenter, psykologer og coacher i hele Europa. Den er pedagogisk lett å lære, og åpner opp for refleksjon og dialog og videre utvikling, både for enkeltpersoner, relasjoner og organisasjoner.

Kjernekvadranten-Sertifiseringskurs-Oktober17-©2017BjornAnkre--24-2.jpg

Som deltaker i sertifiseringsprogrammet får du:

  • En sjelden mulighet til å lære Kjernekvadranten av Daniel Ofman selv
  • En dypere forståelse for modellen og dens ulike sider
  • Kunnskap om og trening i å arbeide med Kjernekvadranten - i ulike sammenhenger
  • Ideer, tips, øvelser og metoder for å lære bort modellen
  • Kursmateriell, inkludert inkludert tre bøker og spillet om Kjernekvadranten
  • Lunsj alle dager
  • Tilhørighet til et stadig større nettverk av sertifiserte instruktører, i Norge og internasjonalt
  • Rett til å kalle deg Certified Core Quadrant Trainer og til å benytte modellen i kommersiell virksomhet

*Programmet er godkjent av Norsk Psykologforening som 23 timers vedlikeholdskurs i spesialistutdanningen. 


Kursledere

Daniel Ofman

Daniel Ofman

DANIEL OFMAN er er organisasjonskonsulent og leder konsulentselskapet Core Quality Consultancy i Nederland. Med utgangspunkt i Kjernekvadranten rådgir han ledere og organisasasjoner, hr-personale og coacher, konsulent, psykologer og lærere i modellen.

 

Se www.corequality.nl for mer informasjon.


Når og hvor:

Tid: 14-16 mars 2018
Språk: Engelsk
Sted: Riddervoldsgate 4, Oslo (rett bak Slottet)
Pris: 16000NOK
Påmelding: Snarest og senest innen 19.02.2018 ved å benytte påmeldingsskjema
NB: Begrenset antall plasser. Først til mølla-prinsippet gjelder. Gjennomføring av kurset forutsetter tilstrekkelig antall deltakere (min 8).
Spørsmål? Ta kontakt


Tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere:

Verktøyet er intuitivt å forstå, samtidig som “lag på lag” av anvendbarhet avdekkes etter hvert som forståelsen utvides, og nytten av verktøyet øker. I en hektisk hverdag satt jeg også stor pris på den gode rammen Laila og Daniel skapte rundt egenutviklings-tiden til oss deltakere.
— EOG, Konsulent/ Partner (sertifisert 2017)
Kjernekvadranten er for meg både en tenkemåte og en praktisk modell. Den passer godt sammen med andre metoder for utvikling og spesielt med en styrkebasert tilnærming. Dette vil jeg anvende kunne anvende i både leder- og medarbeiderutvikling på individ- og gruppenivå. Daniel O og Laila S byr på god facilitering og nyttige tips underveis i et godt læringsmiljø. Programmet gir en fantastisk mulighet for refleksjon og egenutvikling parallelt med å lære seg modellen og metodene. Inspirerende, energigivende og lærerikt!
— JG, Sjef Organisasjonsutvikling (sertifisert 2017)
Gjennom kurset fikk jeg en god forståelse av selve metoden, samt en trygghet og gode tips til dens praktiske anvendelse. Du får mye igjen for investeringen!
— SM, Partner/ Prosesskonsulent (sertifisert 2015)
Kjernekvadranten er en unik metodikk som er lett å lære bort til klienter og får umiddelbar stor effekt for de som prøver den. Ikke minst gir det aha-opplevelse å se på våre reaksjoner på andres handlinger og væremåte som «allergiske» reaksjoner, og få innsyn i hvorfor vi reagerer som vi gjør.
— KAA, Leder/ Teamutvikler (sertifisert 2015)
Sertifiseringskurset var svært nyttig! Det ga meg god innsikt i bakgrunnen for kjernekvadranten og alle dens bruksområder. Vi jobbet mye med ulike tilnærminger og teknikker og jeg satte stor pris på det læringsrommet Daniel og resten av gruppen skapte.
— RTM, Prosesskonsulent/ Organisasjonspsykolog (sertifisert 2017)
Seg opplevde sertifiseringskurset som både nyttig og inspirerende. Til tross for at jeg har kjennskap til metodikken fra tidligere, bød workshopen både på en fordypning og en tilføring av nye måter å jobbe med verktøyet på. Anbefales!
— TB, Organisasjonspsykolog/ Direktør (sertifisert 2017)