Tilbake til alle arrangementer

Sertifiseringsprogram i Kjernekvadranten (Februar 2022) Noen ledige plasser! Løpende påmelding fram til kursstart.


Sertifisering i Oslo 9-11 Februar, 2022

Kjernekvadranten ® - The Core Quadrant - er kjent av mange i Norge som Talent-Overslag-modellen. Den blir mer og mer populær blant ledere, konsulenter, coacher, psykologer, hr-ansvarlige og lærere i Norge og over hele Europa. Modellen er besnærende enkel å lære seg, men jo mer man benytter den, jo mer oppdager man at den har mange lag og bruksmuligheter. Derfor har Daniel Ofman utviklet et eget 3 dagers sertifiseringsprogram for den som ønsker å lære modellen og dens muligheter grundig, for å bli sikker og trygg i bruken, og for å kunne lære den bort til andre i ulike sammenhenger. Siden 2015 har nærmere 160 tatt sertifiseringsprogrammet i Norge, og hvert år tilbys 3-4 programmer for nye instruktører. Det holdes også slike kurs andre steder i Europa.


Deltakerne på sertifiseringsprogrammet får:

  • En grundig gjennomgang av alle sider ved Kjernekvadranten, herunder også den delen av konseptet som kalles Jeg-Vi og Det- planeten, og sammenhengen mellom disse.

  • Mye praktisk trening i konkret utfylling og bruk av Kjernekvadranten, individuelt og i samarbeid med andre på programmet. 

  • Tid til refleksjon og diskusjon rundt muligheter og utfordringer ved bruk av modellen med enkeltpersoner, i coaching, grupper, organisasjoner og overfor nye kunder. Bruk av konkrete relevante case, tilpasset gruppens behov og interesser.

  •  Ideer og veiledning til introduksjon av Kjernekvadranten til nye brukere og kunder.

  • 2 bøker og et spill av Daniel Ofman.

  • Nyttige maler og ideer til bruk av modellen i egen virksomhet.

  • Tittelen Core Quadrant Trainer med rett til å benytte modellen i egen kommersiell virksomhet. Herunder CQ logo til eget bruk på materiell og rett til å kjøpe/benytte det teppet som er utviklet og som egner seg meget godt for utforsking av modellen.

  • Tilhørighet til et voksende nettverk av over 1000 sertifiserte Core Quadrant Trainers i Europa, med invitasjon til deltakelse på faglige CQ-samlinger.

  • Mulighet til synliggjøring som instruktør i Kjernekvadranten i Norge med navn og kontaktinfo på hjemmesiden Kjernekvadranten.no

Programmet er godkjent av Norges Psykologforening som 23 timers vedlikeholdskurs i spesialistutdanningen.

Programmet er godkjent av av ICF (International Coach Federation) som Continuing Coach Education (CCE) med i alt 24 timer CCEU: 18 timer i Core Competencies (CC) og 6 timer i Resource Development (RD). Dette er dokumentert på sertifikatet som deltakerne får ved gjennomført program. Opptjente CCEU kan brukes av ICF-coacher for (re)sertifisering. 


Kursleder

Laila Stange

Laila Stange er konsulent og coach i eget firma Laila Stange AS. Hun er Daniel Ofmans Consulting Partner i Norge, med ansvar for utdanning av nye instruktører i Kjernekvadranten. Hun har lang erfaring i å lede sertifseringskursene, både på engelsk ( med Daniel Ofman) og på norsk (alene eller med ulike medhjelpere), og holder også jevnlig workshops og kurs i modellen for team og organisasjoner. Hun er ansvarlig for hjemmesiden Kjernekvadranten.no med salg og informasjon av kurs og bøker.
Se www.lailastange.no for mer informasjon.



Når og hvor:

Tid: 9-11 Februar, 2022
Sted: Cochs Pensjonat, Parkveien 25, 0350 Oslo
Pris: NOK 16.000,- (ikke mva)

I tillegg til undervisning i tre hele dager, inkluderer prisen :

  • Sertifiseringsavgift til Daniel Ofman (NOK 3600 per deltaker)

  • 2 bøker og et spill

  • Lunsj alle tre dager

  • Kursmateriell

Påmelding: Løpende til fulltegnet kurs ved å benytte påmeldingsskjema. ” Først til mølla” prinsippet gjelder.

NB: Forbehold om tilstrekkelig antall deltakere (min 8)
Spørsmål? Ta kontakt

Ønsker du å delta på et sertifiseringskurs med Daniel Ofman selv? Her er muligheter det nærmeste året!


Noen hyggelige tilbakemeldinger om tidligere programmer:

Jeg har fått et nyttig verktøy som jeg kan ta med meg videre i veiledning/coaching
— (Deltaker 2019)
Et veldig nyttig påfyll til verktøykassen min
— (Deltaker 2019)
Takk for meget bra kurs! Det er mye nyttig å ta med seg. Jeg underviser mye og det er vært flott å ha vært på kurs med en faglig sterk pedagog som har inspirert til enkelte justeringer av egen praksis
— (Deltaker 2018)
Opplevde sertifiseringsprogrammet som både nyttig og inspirerende. Til tross for at jeg har kjennskap til metodikken fra tidligere, bør workshopen både på en fordypning og en tilføring av nye måter å jobbe med verktøyet på. Anbefales!
— (Deltaker 2017)
Programmet gir en fantastisk mulighet for refleksjon og egenutvikling parallelt med å lære seg modellen og metodene. Inspirerende, energigivende og lærerikt!
— (Deltaker 2017)
Gjennom kurset fikk jeg god forståelse av selve metoden, samt en trygghet og gode tips til dens praktiske anvendelse. Du får mye igjen for investeringen.
— (Deltaker 2015)