OM OSS

 

Vi møttes i 2012 i Les Piglais i Frankrike for å bli sertifisert av Daniel D. Ofman i Kjernekvadranten. Daniel bad oss om å bidra til å gjøre modellen bedre kjent i Norge. Vi har bistått ham i å få boken Kjernekvaliteter og Kjernekvadranten oversatt til norsk og gjort tilgjengelig for norske brukere. Vi har lisens fra Ofman til å sertifisere nye instruktører i Norge. 

 

Laila up close.png
mette.jpg

LAILA STANGE er konsulent og coach i Laila Stange AS. Hun er sertifisert instruktør i Kjernekvadranten og har lisens fra Daniel Ofman til å utdanne nye instruktører i Norge. Hun har lang erfaring med å bruke modellen i coaching, workshops, teamutvikling og lederprogrammer. Se www.lailastange.no for mer informasjon.

METTE ROSSELAND jobber med personlig utvikling, kultur-og prestasjonsutvikling i Enjoy Living AS. Hun er registrert tankefeltterapeut med flere års erfaring. I tillegg til tankefeltteknikker bruker hun kognitiv tilnærming, løsningsfokuserte samtaler og egne livserfaringer. Se www.enjoyliving.no for mer informasjon.

enjoyliving.jpg
 

DANIEL OFMAN er er organisasjonskonsulent og leder konsulentselskapet Core Quality Consultancy i Nederland. Med utgangspunkt i Kjernekvadranten rådgir han ledere og organisasasjoner, hr-personale og coacher, konsulent, psykologer og lærere i modellen. Se www.corequality.nl for mer informasjon.